Ruta extraída de WIKILOC aportada por RESSACA BTT, para disfrutar de un comienzo de temporada por todo lo alto.
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=908392
Ruta on podrem gaudir de la vall de les Alcusses una vall fèrtil que fa que el raïm, el blat, les ametles i altres fruits de secà siguen de lo millor de la contornada. Passarem per davant de tres cellers amb renom internacional, El Celler del Roure, Les Alcusses i Pago Casa Gran. Després de recórrer esta vall arribem a una altra vall, la dels Alforins, si la vall de Les Alcusses es fascinant, la del Alforins enamora. Camps i camps de vinya mesclats amb tons ocres de terra fan una composició digna de qualsevol pintor reconegut. Ací l'oratge i les propietats de la terra són òptimes per que els vins d'esta zona siguen de lo millor del món. Per tot açò es coneguda com la “Toscana Valenciana” i no té res que envejar a la italiana. Després de veure este espectacle des de dalt de la muntanya la ruta continua cap al Bosquet. Este tram es de lo millor de la ruta, muntanya, muntanya i mes muntanya, camins, camins i mes camins, sendes, trialeres, pins, pedres soltes, aigua, matolls... ho te tot. Concretament te una senda de 5 Km de longitud on podem trobar tot el que pot agradar a qualsevol biker, planejades, muntades i baixades molt tècniques. Després d'esta fantàstica senda ens quedaran uns 5 Km mes de pista fins que arribem al Bosquet, un llac encantador a poca distancia del poble de Moixent. En estiu podrem refrescar-se. Des del llac fins a Moixent seràn uns 3Km per una carretera local que circula tallant la muntanya.
Actividad: mountain bike
cerca de Mogente, Valencia (España)
Distancia recorrida: 35,95 kilómetros
Altitud min: 0 metros, max: 762 metros
Desnivel acum. subiendo: 566 metros, bajando: 649 metros (al final debe de haber un ascensor para ajustar los 83 metros)
Grado de dificultad: ModeradoFecha: mayo 17, 2010
Finaliza en el punto de partida (circular): Sí
Gracias "Ressaca BTT", nos vemos en las montañas.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario